Mogen wij u opnemen in ons bestand? Meld je hier aan.
zoeken

Aanmelden voor

Aan de slag met innovatie in je bedrijf, het kan nu!

Aanmelden voor

Aan de slag met innovatie in je bedrijf, het kan nu!

Transport en logistiek zijn ontzettend belangrijk voor onze economie, maar hoe zorgen we ervoor dat de sector slimmer, flexibeler, groener en veiliger wordt? Het antwoord is simpel: door te blijven innoveren. Een MIT-Innovatiemakelaar helpt je daarbij. Aan de slag met innovatie in je bedrijf, het kan nu!

Bent u op zoek naar innovatiemogelijkheden voor uw bedrijf? TKI Dinalog helpt u hier graag bij. Bij TKI Dinalog staat nu een regeling open voor MKB bedrijven die we graag bij jullie onder de aandacht brengen. Een MKB-ondernemer met een innovatievraag kan een aanvraag indienen om een adviseur (een zgn. innovatiemakelaar) in te huren, dit is geheel kosteloos. Hierbij kan het gaan om een advies voor de innovatie van producten, processen of diensten of het verlenen van technologische bijstand in het digitaliseren van processen etc.

Ook een MIT-Innovatiemakelaar inschakelen?

Ben jij ook een mkb-ondernemer met een innovatief idee? Dien dan een aanvraag in voor een MIT-Innovatiemakelaar. De maximale subsidie per project bedraagt € 10.000 (ex. btw) per mkb-ondernemer. Neem voor meer informatie vrijblijvend contact op via huijbregts@dinalog.nl.

Succes verhalen van andere MKB-ers

De IJsexpress ging jullie al voor. Dankzij een MIT-subsidie konden zij een data scientist in de armen nemen waardoor zij nu nóg beter kunnen inspelen op de wensen en behoeften van hun klanten. Ook Transportbedrijf Overbeek BV heeft gebruik gemaakt van de regeling, lees hier het succesverhaal en raak geïnspireerd.

Klik hier voor meer informatie over de MIT-Innovatiemakelaarsregeling.

Wil je meer informatie over de MIT-Innovatiemakelaars neem dan contact op met Paul Huijbregts, huijbregts@dinalog.nl