Mogen wij u opnemen in ons bestand? Meld je hier aan.
zoeken

Aanmelden voor

Aanbesteding Communicatie Joint Corridors Off-Road

Aanmelden voor

Aanbesteding Communicatie Joint Corridors Off-Road

Aanbesteding Communicatie Joint Corridors Off-Road

Stichting Connekt is voor het programma Joint-Corridors Off-Road naast de al eerder aangekondigde rol van Communicatie -en Campagnemanager ook op zoek naar een Activator en Event -en Communitymanager om het landelijk team compleet te maken. Beide inschrijvingen sluiten op 3 juni 2024.

01 mei 2024

Leestijd ± 1 minuut

Off-Road programma

Joint Corridors Off-Road is een landelijk programma dat via een ecosysteem aanpak zorgt om Modal shift mogelijk te maken. Met het Off-Road programma van de Topsector Logistiek zijn de afgelopen jaren door samenwerking tussen verladers en vervoerders succesvol nieuwe en bestaande transportverbindingen als Joint Corridors in de markt gezet. Off-Road is gericht op ‘grenzeloze’ samenwerking tussen verladers en vervoerders, ondersteund door regionale programmamanagers en studenten, de zogenaamde ‘Off-Road Runners’. Het doel is om Modal shift te realiseren en gezamenlijk tot robuuste (inter)nationale corridors te komen. 

Regionale netwerken worden landelijk ondersteund door het Off-Road team, in de aspecten: 

  • Campagne en communicatie algemeen, en specifiek naar grote verladers/logistieke dienstverleners, en naar internationale lanes waar retourlading een vraag is
  • Inhoudelijke ondersteuning (knowhow, know who, modale kennis)
  • Relatie leggen met onderzoeksprogramma’s en human capital initiatieven
  • Opzetten van adviesvouchers voor specifieke ontwikkelingen
  • Opzetten en onderhouden van uitgebreid ecosysteem met breed stakeholder-netwerk
  • Mindshift educatie en promotie, ambassadeursfunctie en aansturen Off-Road Runners

Lijkt het jou wat om als Activator of Event -en Communitymanager aan de slag te gaan? Schrijf je dan nu in via Tenderned.