Mogen wij u opnemen in ons bestand? Meld je hier aan.
zoeken

Aanmelden voor

9 gratis kaarten voor het Future of Charging symposium op 14 oktober

Aanmelden voor

9 gratis kaarten voor het Future of Charging symposium op 14 oktober

Terwijl steden steeds kritischer worden over de uitstoot van voertuigen, zal de volgende golf van elektrificatie zich richten op bedrijfsvoertuigen. Met zero-emissiezones als uitgangspunt zullen commerciële wagenparken, taxi’s, bussen en logistieke voertuigen de overstap naar elektrisch moeten maken. De oplaadinfrastructuur voor deze commerciële wagenparken vraagt om hogere vermogens, meer oplaadpunten in eigen depots en grotere oplaadvolumes. De uitdaging voor beleidsmakers en bedrijven nu is hoe zij deze sectoren kunnen faciliteren met een passende oplaadinfrastructuur.

Deze vraagstukken en nieuwe inzichten rond opladen, gedrag, beleid en technologie staan op het programma van het Future of Charging Symposium, dat donderdag 14 oktober in Rotterdam plaatsvindt.

Maak kans op een gratis toegangskaart (twv 300 euro)

Dé ontmoetingsplek voor logistieke ondernemers, netbeheerders, vertegenwoordigers van kennisinstituten, de Rijksoverheid, provincies en gemeenten en iedereen die geïnteresseerd is in inzichten, oplossingen, onderzoek en innovaties rond laadinfrastructuur.

De Topsector Logistiek geeft dit jaar 9 toegangskaarten, ter waarde van 300 euro, gratis weg aan de lezers van deze nieuwsbrief. Interesse in de logistieke aanpak en de toekomst van laadinfrastructuur? Maak kans op een gratis kaart door ons een mailtje te sturen; info@topsectorlogistiek.nl. Wie het eerst komt, wie het eerst maalt.