Mogen wij u opnemen in ons bestand? Meld je hier aan.
zoeken

Aanmelden voor

Samenwerken voor een concurrerende en emissieloze logistiek

Aanmelden voor

Samenwerken voor een concurrerende en emissieloze logistiek

Topsector Logistiek, het samenwerkingsverband tussen bedrijven, kennisinstellingen en overheden, is aangehaakt om ondernemers nog meer inzicht te geven in de mogelijkheden om de bedrijfsvoering te verduurzamen. Met Greenaumatic werkt Alfa al langer samen. Dat heeft geleid tot de lancering van de CO2 impactscan. Zo kunnen we ook op het gebied van milieu toegevoegde waarde creëren voor de sector transport en logistiek.

Waar de CO2 impactscan vooral een momentopname op basis van financiële informatie is, gaan we, in deze samenwerking met twee vooraanstaande transportondernemers, nu tussentijds al inzicht geven in hun uitstootprogressie. Ook is de output uitgebreider. Niet langer blijft de rapportage beperkt tot het dieselverbruik. Het rapport inventariseert ook de mogelijke impact van zendingen in de vorm van CO2-uitstoot. Deze informatie kan tevens dienen als assessment, voor het bespreken van reductiemaatregelen met uw klanten en voor uw interactie met Lean & Green omtrent verdere certificering.

Meer weten?

Wilt u meer weten over deze samenwerking? Mail dan naar onze infobox. Meer informatie over Greenaumatic en Alfa Accountants vindt u op hun websites.