Agenda

6 september

Sociale innovatie in de Logistiek

TNO organiseert, in samenwerking met de Human Capital Tafel Topsector Logistiek en Hogeschool Windesheim, een ochtend met lunch over sociale innovatie in de logistiek. Dit programma omvat twee hoofdonderwerpen:

  1. Het informeren van de sector Logistiek en Transport over de resultaten van het NWO-onderzoeksproject van TNO: Sociale innovatie voor versnelling innovatievermogen logistieke sector (tevens Eindconferentie van dit NWO-project).
  2. Het presenteren en bediscussiëren van het Actieprogramma Sociale Innovatie in de Logistiek

Klik hier voor meer informatie of meld u direct aan.

locatie: Stadsgehoorzaal, Breestraat 60, Leiden
tijd: 09.30
NLIP begeleidende foto

6 september

Logistiek Verenigd: “Sleutel tot succes: samenwerking optimaal”

Logistiek Verenigd is een samenwerking tussen TKI Dinalog, SLF, NVDO en VLM. Deze bijeenkomst staat geheel in het teken van de synergie tussen Maintenance en Service Logistiek, met TOPprofessionals die hun kennis delen. De volgende onderwerpen staan op het programma:

U krijgt ook een geweldige rondleiding door Koninklijk Vezet, één van Nederlands grootste groenteverwerkende bedrijven en is marktleider op het gebied van vers gesneden groenten en fruit.

Klik hier voor meer informatie of meld u direct aan.

locatie: Koninklijk Vezet, Debbemeerweg 2, Warmenhuizen
tijd: 14.00 – 17.00
Logistiek verenigd

14 september

Jong SLF bijeenkomst bij IBM Nederland

IBM is het grootste informatietechnologiebedrijf ter wereld. Eén van de IT-oplossingen die IBM biedt is gebaseerd op Blockchain technologie. Blockchain heeft vele toepassingsmogelijkheden in industrie en logistiek. Tijdens deze middag zal IBM de technologie verder toelichten en gaan de deelnemers samen aan de slag met toepassingen van blockchain in service ketens.

Klik hier voor meer informatie of meld u direct aan.

locatie: IBM Nederland, Johan Huizingalaan 765, Amsterdam
tijd: 14.00 – 18.00
Blockchain

26 september

CAB-meeting

De eerstvolgende meeting van de Change Advisory Board (CAB) staat gepland op 26 september 2018. De CAB bestaat uit medewerkers van organisaties die co-creatiepartner en/of launching customer zijn van iSHARE. Zij komen regelmatig bijeen om voorgestelde veranderingen in het afsprakenstelsel te bespreken en de Beheerorganisatie hierover te adviseren.

Klik hier voor meer informatie of meld u direct aan.

Logo iSHARE

26 september

Workshop Additive Manufacturing for Spare part Supply chains

Op 26 september organiseert de Universiteit Twente in samenwerking met Service Logistics Forum en TKI Dinalog de workshop Additive Manufacturing for Spare part Supply chains. Deze workshop is het slotevent van het Duurzame Logistiek project SINTAS.

Klik hier voor meer informatie of meld u direct aan.

4 oktober

Innovation Expo 2018
Global Challenges, Dutch Solutions

Innovaties verder brengen, doorbraken realiseren en daarmee bijdragen aan de maatschappelijke uitdagingen waar we in ons land en in de wereld voor staan. Dat is de ambitie van de Nederlandse overheid met de Innovation Expo 2018. Bedrijfsleven, kennisinstellingen, maatschappelijke organisaties en overheden ontmoeten elkaar op 4 oktober 2018 in de RDM Onderzeebootloods in Rotterdam.

Mis het niet: via deze link kunt u zich aanmelden voor de Innovation Expo 2018.

 

11 oktober

iSHARE Hackathon

Logistieke organisaties gebruiken steeds meer data om hun klant te bedienen. Welke mogelijkheden biedt iSHARE om het optimale uit de data te halen?

Om hier antwoord op te geven organiseren we op donderdag 11 oktober voor de eerste keer een Hackathon, waarbij developers in teams aan de slag gaan met het ontwikkelen van creatieve oplossingen voor de logistieke sector.

Klik hier voor meer informatie.

Logo iSHARE

7 en 8 november

ICT & Logistiek

Ook dit jaar is iSHARE vertegenwoordigd op ICT & Logistiek in de Jaarbeurs in Utrecht. Dit jaar vindt deze belangrijke vakbeurs plaats op 7 en 8 november. Schrijf de data alvast in uw agenda! Nadere informatie volgt.

locatie: Jaarbeurs, Utrecht
tijd: Hele dag
ICT Logistiek

22 november

Factor 6 event

Na de conferenties ‘More is less’ en ‘Factor 6: 1+1=6’ uit respectievelijk 2016 en 2017 organiseert Connekt op donderdag 15 november 2018 al weer de derde Factor 6 Conferentie.

Meer informatie en mogelijkheid tot aanmelden volgt binnenkort!