Agenda

12, 13, 14 en 19 juni

Lean & Green OnSpot events

Samen met Lean & Green deelnemers en regionale partners organiseert Lean & Green de ‘Lean & Green OnSpot events’. Verladers en vervoerders van binnen- en buiten het netwerk zijn van harte uitgenodigd om meer te leren over actuele thema’s, zoals over samenwerking en CO2-reductie.

Lees hier meer en meld u aan.

12 juni

Matchmakingsbijeenkomst Human Capital: Future of Work

NWO stelt 2,5 miljoen euro beschikbaar voor het Human Capital-programma Future of Work. Future of Work stimuleert projecten waar onderzocht wordt hoe de concrete leer-werkomgeving in de logistieke sector het beste kan worden ingericht. Bent u geïnteresseerd in het schrijven van een onderzoeksvoorstel voor deze call? Kom op woensdag 12 juni naar de matchmakingsbijeenkomst van NWO in de Jaarbeurs Meetup Utrecht.

Lees hier meer en meld u aan.

tijd: 12.00 uur – 17.00 uur
locatie: Jaarbeurs MeetUp, Utrecht

20 juni

Service Logistiek Innovatie Symposium

(TKI) Dinalog en de Topsector Logistiek ontwikkelen via programma’s relevante kennis voor de servicelogistiek. Servicelogistiek is namelijk een belangrijk innovatiethema voor het Nederlandse bedrijfsleven. Zo kan servicelogistiek een belangrijke bijdrage leveren aan maatschappelijke uitdagingen als de energietransitie en de groei van circulaire economie.

Op 20 juni organiseert Service Logistics Forum (SLF) samen met TKI Dinalog en Gordian Logistic Experts het ‘Service Logistiek Innovatie Symposium’. Professor Geert-Jan van Houtum vertelt u meer over de uitdagingen van de toekomst, hoe innovatiebeleid bedrijven kan helpen groeien en hoe SLF daar een belangrijke rol in kan spelen. Schrijf u hier in.

19 september

Lean & Green Summit

Sinds de klimaatafspraken van Parijs staat maatschappelijk verantwoord ondernemen voor elk gezond bedrijf nog hoger op de agenda. Ook voor de logistiek  is de nodige inspanning belangrijk. Om de efficiëncy van de logistieke supply chain te verbeteren, heb je elkaar nodig.

Op 19 september nodigt Lean & Green, het leidende Europese programma voor duurzame logistiek, u van harte uit voor de Lean & Green Summit: een high-level congres voor captains of industry en logistieke professionals uit alle sectoren: verladers, logistiek dienstverleners, vervoerders, retail, e-commerce.

Meer informatie? Bezoek de website.