Agenda

4 maart

Van ambitie tot aanpak: Emissievrije Stadslogistiek (symposium)

Om een start te maken met de verduurzaming van het diensten- en goederenvervoer ondertekenden de Green Business Clubs Amsterdam Zuidas en Utrecht Centraal in 2018 de Green Deal ZES (Zero Emission Stadslogistiek). Participanten, overheden, logistieke kennispartijen en de transportsector onderzoeken hoe emissievrije bevoorrading van stadskernen en bedrijventerreinen in de praktijk gebracht kan worden. Ontdek de resultaten tijdens het symposium ‘Van ambitie tot aanpak: Emissievrije Stadslogistiek’ en leer hoe u kunt ‘switchen’ naar duurzame bevoorrading voor uw bedrijf.

Meer weten of aanmelden

locatie: Rabobank| Croeselaan 18  | Utrecht
tijd: 9:30  – tot 14:30 uur

7 maart

Bedrijveninitatievendag

Bent u actief binnen een project van een van de actielijnen van de Topsector Logistiek? En wilt u meer leren ICT, innoveren, data delen, en samenwerken? Ontdek het op de ‘Bedrijfsinitatievendag’ op 7 maart bij Connekt.

Na het bezoeken van dit evenement neemt u het volgende mee naar huis:

– U begrijpt de uitdagingen van andere deelnemers aan projecten van actielijnen
– U leert van de successen van andere deelnemers aan projecten van actielijnen
– U verbindt zich met anderen om samen slimme oplossingen te bedenken 

Meer informatie? Mail naar info@topsectorlogistiek.nl

locatie: Connekt | Ezelsveldlaan 59 | Delft
tijd: volgt

21 maart

Slimme service logistiek met Service Control Towers

CQM heeft onderzocht in hoeverre Nederlandse bedrijven gebruik maken van service control towers. Een service control tower is een centraal instandhoudingssysteem voor fysieke assets waar relevante (real-time) data wordt verzameld. Het systeem is relevant omdat de data wordt gebruikt om integrale beslissingen te maken voor de aansturing van service logistiek. Op donderdag 21 maart organiseert CQM, samen met Connekt en de Topsector logistiek, een seminar in Zaltbommel waar CQM de bevindingen delen. Zien we u daar?

Meer weten of aanmelden

locatie: Zaltbommel
tijd: 13.30 – 15.00 uur

16 april

Topsector Logistiek congres 2019

Op 16 april 2019 is het zover! De Topsector Logistiek organiseert haar 4e jaarlijkse congres, samen met TKI, Dinalog, Connekt, TLN, TNO, NWO en NDL. Dit jaar met als thema ‘implementatie van innovatie: geen woorden maar daden’. Logistieke professionals door heel het land worden voor het congres uitgenodigd om zich te laten inspireren en informeren over de laatste ontwikkelingen die bijdragen aan het economisch en duurzaam versterken van onze sector. Bent u erbij?

Half februari ontvangt u een persoonlijke uitnodiging!

locatie: De Kuip | Van Zandvlietweg 1 | Rotterdam
tijd: 11.30 – 19.00 uur

4- 6 juni

Studiereis in München

Artificial Intelligence (AI). We horen er steeds meer over. Wist u dat het ook binnen de logistieke sector steeds meer terrein wint? Met de komst van deze technologie staan we aan de vooravond van een revolutionaire verandering in de supply chain. Wilt u weten wat de kansen van Artificial Intelligence voor u kunnen zijn en hoe u deze kansen kunt verzilveren? Ga dan van dinsdag 4 juni tot en met donderdag 6 juni mee op de studiereis ‘Artificial Intelligence’.

U ontvangt persoonlijk een uitnodiging. Heeft u nog vragen? Neem contact op met Harsha Dijk via harsha.dijk@connekt.nl of 015-2516565.

locatie: München