Events

17 september

Lean & Green Summit i.s.m Factor 6

Op 17 september 2019 organiseert de Topsector Logistiek samen met Lean & Green en GreenDealZES de Lean & Green i.s.m Fator 6 Summit in Culemborg. De centrale vraag: hoe kunnen we een factor 6 productiviteitsverbetering realiseren op het gebied van logistiek? Bent u een logistieke professional zoals verlader, logistiek dienstverlener, vervoerder, retail, e-commerce, barge, expediteur, terminal of port die lokaal, nationaal en internationaal actief is en heeft u nog geen uitnodiging ontvangen? Mail ons naar summit@connekt.nl.

25 september

Spoorcongres 2019: Neem je ketenverantwoordelijkheid!

Het spoorgoederenvervoer voorziet in de behoeften van verladers en logistieke dienstverleners om lading op een duurzame en efficiënte wijze van A naar B te transporteren. Daarbij is het van belang dat goederen in de juiste conditie, op de juiste locatie en op het juiste tijdstip worden geleverd. Dat is alleen mogelijk als alle betrokken schakels binnen de keten hun afspraken nakomen. Bezoek op 25 september het Spoorcongres en ontdek hoe andere professionals dit doen.

Meer informatie? Bezoek de website.

Locatie: Theater De Enck, De Loop 67, 5688 EW Oirschot

31 oktober

SAVE THE DATE: Werkconferentie: Logistiek in de Circulaire Economie

Op 31 oktober organiseert TKI Dinalog de ‘Werkconferentie Logistiek in de Circulaire Economie. De conferentie richt zich op ondernemers die op een snelle en mogelijke manier bij willen dragen aan de circulaire transitie in de logistiek. Lees hier meer