Events

31 oktober

Circulaire economie biedt kansen voor logistiek ondernemers

Voor ondernemers in de circulaire economie en logistiek vindt op 31 oktober 2019 in Woerden de werkconferentie ‘Logistiek in de Circulaire Economie’ plaats. Centraal staat de vraag: ‘Hoe maken we logistieke concepten behapbaarder in de transitie naar een circulaire economie?’

Meer informatie

Locatie: KAS evenementenlocatie, Woerden, De Bleek 13

Dummy Image

8 november

10e Landelijke Dag van de Logistiek

De 10e dag van de logistiek staat in het teken van verbinden. De vier O’s (Ondernemers, Overheid en branche, Ontwikkeling en innovatie en Onderwijs) komen op deze dag samen. ‘Wat beweegt iedereen?’ en ‘Hoe kunnen we bruggen slaan?’ zijn daarbij centrale vragen.

Meer informatie

Tijd: 9:00 – 17:00
Locatie: van der Valk Tiel, Laan van Westroijen 10

Dummy Image

14 november

Service Logistics Summit 2019

Op 14 november organiseert het SLF, samen met LIOF, de 23e editie van de Service Logistics Summit met dit jaar als thema: ‘Service logistiek geeft circulariteit handen en voeten’. Levensduurverlenging en hergebruik van materialen zijn voor ons vanzelfsprekende uitgangspunten. Met specifieke kennis en kunde creëren service logistieke professionals winstgevende businessmodellen. Laat je inspireren door deze succesverhalen en ervaar hoe service logistiek handen en voeten geeft aan circulariteit, dé maatschappelijke uitdaging voor ons allen.

Meer informatie

Locatie: Brightlands Campus Greenport Venlo, Sint Jansweg 20, 5928 RC Venlo
Tijd: 9.00 – 18.00 met aansluitend diner

Dummy Image

21 november

Lean & Green Onsport Event w/ Swinkels en Barhe Terminal Tilburg

Op 21 november 2019 vindt het Lean & Green OnSpot event plaats bij Barge Terminal Tilburg (BTT), onderdeel van GVT Group of Logistics. Iwan Maessen (BTT), en Fred Hooft (Swinkels Family Brewers) vertellen je meer over hoe hun samenwerking bijdraagt aan duurzame en economische impact.

Meer informatie

Locatie:          Barge Terminal Tilburg
Tijd:                15:00 – 16:30 uur

Dummy Image