Agenda

19 juni

iSHARE Works voor IT-partijen

Op dinsdag 19 juni organiseren we opnieuw een speciale editie van iSHARE Works voor softwareleveranciers die werkzaam zijn in de logistiek. Tijdens iSHARE Works praten we hen bij over de mogelijkheden van iSHARE voor hun klanten.

iSHARE Works is van 10.00 tot 12.00 uur en vindt plaats bij Prodock in Amsterdam

Klik hier voor meer informatie of meld u direct aan.

locatie: Prodock, Moezelhavenweg 9, Amsterdam
tijd: 10.00

19 juni

Spoorcafé: “Door-to-door via het spoor”

Door de sterke verschuiving naar intermodaal vervoer is het conventionele spoorvervoer wat minder in de picture gekomen. Toch biedt het spoorvervoer ook voor conventionele ladingstromen (bulk en stukgoed) nog altijd veel voordelen. Daarom zal het Spoorcafé op dinsdag 19 juni aanstaande bij ProRail in het teken staan van “Door-to-door via het spoor”.

Klik hier voor meer informatie of meld u direct aan.

locatie: Moreelsepark 3, Utrecht
tijd: 17.00u
Goederenvervoercorridors

22 juni

Havencongres NorthSeaPort

Op vrijdagmiddag 22 juni aanstaande vindt het vijfde Havencongres North Sea Port plaats. Dan wordt nader ingegaan op de ontwikkelingen in de Zeeuwse en Gentse havens. U hoort van betrokken partijen over de kracht van deze havens, maar ook wordt gesproken over uitdagingen en benoemd waar er ruimte is voor verbetering. Het congres wordt georganiseerd door Nieuwsblad Transport in samenwerking met North Sea Port.

Klik hier voor meer informatie of meld u direct aan.

locatie: Spuikomweg 1,Vlissingen
tijd: 10.30u
Schip verlicht

7 en 8 november

ICT & Logistiek

Ook dit jaar is iSHARE vertegenwoordigd op ICT & Logistiek in de Jaarbeurs in Utrecht. Dit jaar vindt deze belangrijke vakbeurs plaats op 7 en 8 november. Schrijf de data alvast in uw agenda! Nadere informatie volgt.

locatie: Jaarbeurs, Utrecht
tijd: Hele dag
ICT Logistiek