Agenda

11 april

Spoorexcursie Young Professionals

Op donderdag 11 april organiseert Rail Cargo, met een bijdrage van Off-Road, de ‘Spoorexcursie Young Professionals’ in Venlo/ Kaldenkirchene. Wat u onder anderen kunt verwachten:

– Een presentatie van Peter Pardoel, Manager Business Development bij Cabooter en voorzitter van SMART Logistics Centre Venlo, over het voormalige Hauptbahnhof van Kaldenkirchen over het thema ‘Door-to-Door’;
– Een uitstapje per touringcar naar andere locaties in en rondom Venlo, zoals naar de belangrijke logistieke hotspot Trade Port Noord.
– Een presentatie van Ruben Nolles van Moonen Packaging, Lean & Green Off-Road lid, over het gebruik van het spoorgoederenvervoer van en naar Turkije (KLG) en Polen (Moonen Packaging).

Meld u hier aan.

locatie: Hauptbahnhof Kaldenkirchen | Bahnhofstraße | 41334 Nettetal | Duitsland
tijd: 16.00 – 21.00 uur

16 april

Topsector Logistiek congres 2019

Op 16 april 2019 is het zover! De Topsector Logistiek organiseert haar 4e jaarlijkse congres, samen met TKI, Dinalog, Connekt, TLN, TNO, NWO en NDL. Dit jaar met als thema ‘implementatie van innovatie: geen woorden maar daden’. Logistieke professionals door heel het land worden voor het congres uitgenodigd om zich te laten inspireren en informeren over de laatste ontwikkelingen die bijdragen aan het economisch en duurzaam versterken van onze sector. Bent u erbij?

Bekijk hier de uitnodiging!

locatie: De Kuip | Van Zandvlietweg 1 | Rotterdam
tijd: 11.30 – 19.00 uur

4- 6 juni

Studiereis in München

Artificial Intelligence (AI). We horen er steeds meer over. Wist u dat het ook binnen de logistieke sector steeds meer terrein wint? Met de komst van deze technologie staan we aan de vooravond van een revolutionaire verandering in de supply chain. Wilt u weten wat de kansen van Artificial Intelligence voor u kunnen zijn en hoe u deze kansen kunt verzilveren? Ga dan van dinsdag 4 juni tot en met donderdag 6 juni mee op de studiereis ‘Artificial Intelligence’.

U ontvangt persoonlijk een uitnodiging. Heeft u nog vragen? Neem contact op met Harsha Dijk via harsha.dijk@connekt.nl of 015-2516565.

locatie: München