Mogen wij u opnemen in ons bestand?

Doel: Het ontwikkelen van een Masterclass Synchro Maturity Matrix voor Off Road runners als onderdeel van het Off Road runners programma. Het stimuleren van bewustwording en gebruik van het Synchro Maturity model en joint corridors, expansie van synchromodaal transport naar het MKB, harmoniseren, bundelen inzet studenten voor SMM 2.0 en JCO 2.0. Dit model is ontwikkeld om enerzijds bedrijven een beschrijving te geven van de volwassenheid van processen van het MKB en anderzijds biedt het model voorschrijvende stappen voor de ontwikkeling richting een hoger niveau.

Inhoud: Een handleiding voor overdracht en opschaling en Powerpoint materiaal bestaande uit een Masterclass Synchromodality en slide decks over: 

 

  1. Multimodal transport corridors
  2. Onderzoek op het gebied van Synchromodaliteit

Deze Masterclass is te gebruiken door vierdejaars hbo studenten. Daarnaast is deze ook te gebruiken in andere leerjaren. De doelstelling is meer hogescholen te laten aansluiten, die als Off Road runners met/ bij evenzoveel bedrijven aan de slag gaan en als onderdeel daarvan het synchromodale maturity model toepassen.