Mogen wij u opnemen in ons bestand? Meld je hier aan.

Aanmelden voor

Digital Twin Luchtvracht

Aanmelden voor

Digital Twin Luchtvracht

Doel:
Het softwarematig aanpassen en actualiseren van een business game, Aircargo game, met betrekking tot de laatste ontwikkelingen in de afhandeling van luchtvracht op (internationale) luchthavens.

Inhoud:
De game geeft studenten en startende professionals inzicht in vrachtstromen op een vliegveld en de toegevoegde waarde van de individuele partijen die bijdragen aan een snelle en efficiënte afhandeling van luchtvracht. Men krijgt inzicht in de supply chain van goederenstromen op luchthavens, het controleproces, de kosten die hiermee gemoeid zijn en samenwerking tussen de partijen in de logistieke keten.

Resultaat:
Deze game heeft een breed bereik bij zowel hbo-opleidingen: Business Studies (afstudeerrichting Logistiek), Finance, Business & IT- management en (technische) Informatica als bij mbo opleidingen zoals het Luchtvaartcollege Hoofddorp.
Daarnaast is het van toepassing voor beginnende professionals bij luchtvrachtbedrijven (internationale luchtvaart community Schiphol) zoals forwards, truckers, verladers, airliner en afhandelen.