Home events Plannen van een elektrisch vrachtvoertuig

Plannen van een elektrisch vrachtvoertuig

U overweegt als ondernemer om te investeren in elektrische voertuigen. Maar hoe past dit in uw businessmodel. Op welke kosten moet u rekenen? Moet u uw planning aanpassen?

Om je op deze en andere vragen antwoord te geven, organiseren TLN en evofenedex samen met de Topsector Logistiek het webinar Online Simulator Elektrisch Rijden. Dit vindt plaats op woensdag 19 augustus a.s. van 13.00 tot 14.00 uur. 

Uw bedrijfsvoering
In een uur tijd nemen we u mee in de wereld van het elektrisch rijden. Met een uiterst praktische webtool krijgt u als ondernemer snel en eenvoudig antwoord op de vraag wat elektrisch rijden voor uw bedrijfsbeleid, financieel en organisatorisch, betekent. Op basis van door u ingevoerde gegevens, zoals het type voertuig, de lengte van de route en het aantal stops, berekent de webtool onder andere het benodigde type accu, de operationele kosten en de benodigde laadtijd en type laadpaal. Kortom een handig hulpmiddel voor ondernemers die overwegen te gaan investeren in zero-emissie voertuigen, maar eerst meer inzicht willen in wat dit betekent voor hun businessmodel.

Programma webinar
– Aanleiding en doel ontwikkeling Online Simulator Elektrisch Laden door Anne-Marie Nelck, beleidsadviseur stadslogistiek Transport en Logistiek Nederland
– Demo simulator door Sanne Aelfers, consultant Districon
– Ondernemers aan het woord, jullie vragen en opmerkingen onder leiding van Pieter van Schaijk, beleidsadviseur evofenedex

Besloten webinar
Voordat de Online Simulator Elektrisch Laden via diverse websites beschikbaar komt, willen we dit instrument graag toetsen met een aantal partijen. Aangezien dit webinar besloten was, kunt u dit webinar niet terugkijken. Wilt u meer informatie over dit webinar, neem dan contact op via info@topsectorlogistiek.nl.

Datum

19 aug 2020
Verlopen!

Tijd

13:00 - 14:00

Lokale tijd

  • Tijdzone: America/New_York
  • Datum:19 aug 2020
  • Tijd: 07:00 - 08:00

Locatie

online
Categorie
Topsector Logistiek

Organisator

Topsector Logistiek
Email
info@topsectorlogistiek.nl

Sprekers

QR code