• 19 februari 2021

Magazine: logistieke lessen uit de corona-pandemie

Magazine: logistieke lessen uit de corona-pandemie

Magazine: logistieke lessen uit de corona-pandemie 1024 593 Topsector Logistiek

Een volledig magazine gevuld met logistieke lessen uit de corona-pandemie. Welke lessen kunnen we eigenlijk halen uit deze pandemie? Hoe functioneerden de supply chains? En wat hebben we geleerd voor een volgende crisis?

Om deze vragen te beantwoorden heeft TKI Dinalog, één van de twee uitvoeringsbureaus van de Topsector Logistiek, in samenwerking met Nieuwsblad Transport een portretreeks opgesteld, waarin diverse supply chain experts hun ervaringen delen.

Bekijk het magazine met de verschillende logistieke portretten

Connekt en TKI Dinalog vormen samen het uitvoeringsbureau van de Topsector Logistiek.