• 30 november 2020

Terugblik op projecten uit de Human Capital Agenda 2015-2020

Terugblik op projecten uit de Human Capital Agenda 2015-2020

Terugblik op projecten uit de Human Capital Agenda 2015-2020 1000 667 Topsector Logistiek

De komende jaren verandert de economie en de logistiek door technologische innovaties zoals big data, robotica en kunstmatige intelligentie ingrijpend. Ook het werk van mensen verandert hierdoor sterk. Om innovatief en concurrerend te blijven, moet de logistieke sector zich blijvend ontwikkelen. Hiervoor zijn wendbare professionals met de juiste kennis en kwaliteiten nodig die zich verder blijven ontwikkelen. Zij vormen dé sleutelfactor tot innovatie.

Speerpunten

In de Human Capital Agenda Topsector Logistiek 2015-2020 staan mensen in het middelpunt. Er is afgelopen jaren gewerkt aan drie speerpunten:

  • voldoende goed opgeleide professionals,
  • een innovatieve en flexibele kennisinfrastructuur en
  • aandacht voor sociale innovatie in bedrijven.

Resultaten

De resultaten van de projecten mogen er zijn: van een leiderschapsscan en learning communities tot een lespakket voor havo en vwo. In het digitale boekje Human Capital Agenda 2015-2020 zijn een groot aantal van de projecten van de afgelopen vijf jaar opgenomen. Door middel van links zijn de resultaten van de projecten te vinden zodat deze producten ook de komende jaren benut worden.