• 6 oktober 2020

10 jaar mensenwerk door KennisDC Logistiek

10 jaar mensenwerk door KennisDC Logistiek

10 jaar mensenwerk door KennisDC Logistiek 1024 683 Topsector Logistiek


Op 9 september 2020 lanceerde het samenwerkingsverband KennisDC Logistiek haar jubileumwebsite: www.10jaarkennisdclogistiek.nl. Dit samenwerkingsverband tussen onderwijs, onderzoek en werkveld viert dit jaar haar 10-jarig jubileum.

Logistiek is mensenwerk

Het jubileum staat in het teken van ’10 Jaar Mensenwerk’. Het is immers te danken aan honderden, zo niet duizenden studenten, onderzoekers, docenten, ondersteunende staf, management, bestuurders, ondernemers uit het werkveld en alle supporters en fans dat het KennisDC is waar het nu staat. Logistiek was, is en zal altijd mensenwerk blijven. Daarom komen 10 persoonlijke verhalen van de kanjers van het KennisDC Logistiek aan bod op de jubileumwebsite. Ontdek waar hun passie voor de logistiek, hun motivatie om samenwerkingen te zoeken en kennis te delen vandaan komt en wat het KennisDC daarin betekent. Hiernaast vindt u op de jubileumwebsite ook een overzicht van de ambities en prestaties van dit samenwerkingsverband uit het verleden, heden en toekomst.

“We hebben gebouwd aan sterke verbindingen tussen het werkveld, onderwijs en onderzoek. Successen uit de regio worden landelijk opgepakt en zelfs internationaal.”

Wim Bens, Landelijk Programma Manager KennisDC Logistiek:
Jubileumboek

Naast de jubileumwebsite brengt het KennisDC een exclusief jubileumboek uit, speciaal voor intimi. Hierin zijn de 10 persoonlijke verhalen opgenomen die samen het KennisDC Logistiek in de breedte illustreren en een afspiegeling vormen van de mensen die het samen doen.