• 21 september 2020

Gratis kennismaking met BigMile verlengd tot eind 2020

Gratis kennismaking met BigMile verlengd tot eind 2020

Gratis kennismaking met BigMile verlengd tot eind 2020 1000 667 Topsector Logistiek

Steeds vaker is niet de prijs maar duurzaamheid onderwerp van gesprek in onderhandelingen tussen verladers en logistiek dienstverleners. Extra reden voor leden van TLN en evofenedex om aan de slag te gaan met het in kaart brengen en terugdringen van CO2-uitstoot. Dankzij een bijdrage van de Topsector Logistiek kunnen zij tijdelijk gratis gebruik maken van de tool BigMile voor carbon footprinting. Dit aanbod is nu verlengd tot 31 december 2020.

Inmiddels hebben al bijna 70 leden van TLN en evofenedex van het aanbod gebruik gemaakt. Lees meer over hoe bijvoorbeeld Ricoh BigMile inzet om aan de CO2-doelstellingen te voldoen. Of kijk het webinar terug waarin PostNL verteld hoe zij schoner transporteren en impact meten met behulp van o.a. BigMile.

Aanmelden voor training

Deelnemende bedrijven krijgen een online training in het gebruik van BigMile, toegang tot een helpdesk voor vragen en uitleg over de resultaten, advies op maat en onbeperkt gebruik tot eind 2020. Kijk voor meer informatie over het aanbod op de website van TLN of evofenedex. Of meld u direct aan via de website van Connekt voor de gratis kennismaking met BigMile.