• 1 september 2020

Online simulator elektrisch rijden

Online simulator elektrisch rijden

Online simulator elektrisch rijden 1024 549 Topsector Logistiek

U overweegt als ondernemer om te investeren in elektrische voertuigen. Maar hoe past dit in uw businessmodel? Op welke kosten moet u rekenen? Moet de planning worden aanpast? Om u op deze en andere vragen antwoord te geven, is de Online Simulator Elektrisch Rijden ontwikkeld. 

Online Simulator: praktische webtool

Met deze uiterst praktische webtool krijgt u als ondernemer snel en eenvoudig antwoord op de vraag wat elektrisch rijden betekent voor uw bedrijfsbeleid, zowel financieel als organisatorisch. Op basis van door u ingevoerde gegevens, zoals het type voertuig, de lengte van de route en het aantal stops, berekent de webtool onder andere het benodigde type accu, de operationele kosten, de benodigde laadtijd en het type laadpaal. Kortom, een handig hulpmiddel voor ondernemers die overwegen te gaan investeren in zero-emissievoertuigen maar eerst meer inzicht willen in wat dit betekent voor hun businessmodel. 

Direct aan de slag?

De Online Simulator Elektrisch Rijden is specifiek bedoeld voor ondernemers die nog weinig tot geen ervaring hebben met elektrisch rijden. Klik hier om direct aan de slag te kunnen.

Proef tot eind van dit jaar 

De Online Simulator Elektrisch Rijden is vooralsnog beschikbaar tot 1 januari 2021. Tegen het eind van het eind van dit jaar wordt geëvalueerd of deze webtool in zijn huidige vorm beschikbaar blijft. Hierbij is de mening van de gebruikers van deze webtool van belang. Vragen en opmerkingen zijn van harte welkom via: info@tln.nl.

Initiatiefnemers

De Online Simulator Elektrisch Laden is ontwikkeld door Districon in opdracht van TLN en evofenedex en met steun van de Topsector Logistiek.