• 12 maart 2020

Topsector Logistiek Congres 2020 naar Zwolle

Topsector Logistiek Congres 2020 naar Zwolle

Topsector Logistiek Congres 2020 naar Zwolle 1024 683 Topsector Logistiek

Op 9 september 2020 is het zover! De Topsector Logistiek organiseert dan haar jaarlijkse congres. Dit jaar vindt het congres plaats in Zwolle, de logistieke hub van Noordoost-Nederland . Lumen Hotel & Events en het MAC³PARK stadion van PEC Zwolle vormen de accommodatie voor het congres. Met een interessant, inspirerend en interactief programma, belooft het weer een boeiend congres te worden voor iedereen die geïnteresseerd of actief is in logistiek.

U vult het programma

Om de inhoud van het congres nog beter te laten aansluiten bij uw wensen, kunt u tijdens deze editie een voorstel indienen om zelf een deelsessie tijdens het congres te verzorgen. Begin april maken we de spelregels en de wijze waarop u uw voorstel kunt indienen bekend.