• 7 november 2019

INNOPAY nieuwe implementatiepartner van iSHARE

INNOPAY nieuwe implementatiepartner van iSHARE

INNOPAY nieuwe implementatiepartner van iSHARE 430 400 Topsector Logistiek

INNOPAY is sinds 5 november aangesloten bij het netwerk van iSHARE Implementatiepartners. Op 5 november zette Consultancybureau INNOPAY haar handtekening onder de partnerovereenkomst met de Stichting iSHARE. Het consultancybureau is vanaf het begin betrokken bij de ontwikkeling van het afsprakenstelsel en maakt volgens hen hiermee een logische stap. INNOPAY is gespecialiseerd in digitale transacties en faciliteerde in de periode tussen 2016 en 2019 in opdracht van Topsector Logistiek het co-creatieproces en de eerste adoptie.

Kwalitatief hoogwaardig afsprakenstelsel
Vanaf nu kunnen organisaties die sneller, eenvoudiger én veiliger data willen delen, terecht bij INNOPAY voor de implementatie van het afsprakenstelsel iSHARE. In totaal bestaat het netwerk van iSHARE Implementatiepartners uit zes leden: ECS International, ICT Group, Rojo Consultancy, Seeburger en UC Group gingen INNOPAY voor.

Douwe Lycklama, Founding Partner van INNOPAY: ‘Wij zijn trots op wat we samen met de logistieke sector  in de afgelopen drie jaren bereikt hebben. Een kwalitatief hoogwaardig afsprakenstelsel dat voor iedereen geschikt is en waarvan we nu de eerste toepassingen in de praktijk zien. Wij hebben van dichtbij gezien welke kansen iSHARE voor de logistieke sector biedt, zowel op nationaal als internationaal gebied. Denk aan kansen om processen te optimaliseren, efficiënter te werken en de concurrentiepositie van de Nederlandse logistieke sector te verbeteren. Daarom willen wij daar graag als iSHARE Implementatiepartner aan blijven bijdragen.’

‘Wij zijn blij met de komst van INNOPAY als implementatiepartner’, aldus Gerard van der Hoeven, voorzitter van de Stichting iSHARE. ‘INNOPAY is een waardevolle aanvulling op ons netwerk van partners. De kennis en ervaring die zij de afgelopen drie jaar hebben opgedaan blijft op deze manier geborgd in de logistieke sector.