• 21 oktober 2019

iSHARE op ICT & Logistiek

iSHARE op ICT & Logistiek

iSHARE op ICT & Logistiek 400 226 Topsector Logistiek

iSHARE is van 5 tot en met 7 november voor de 2e keer op de vakbeurs ICT & Logistiek in de Jaarbeurs in Utrecht vertegenwoordigd. De iSHARE-stand vormt opnieuw een paraplu voor partners van het afsprakenstelsel. Dit jaar doen er zelfs nog meer partijen mee dan vorig jaar.

De iSHARE-stand biedt ruimte aan maar liefst 12 partijen die actief zijn in de logistiek. Elk van hen ziet kansen om met het afsprakenstelsel zijn eigen propositie of portfolio te versterken.

De stand wordt mede mogelijk gemaakt door Cargonaut, ECS International, Globis Software, ICT Group, Portbase, Rojo Consultancy, Secure Logistics, Seeburger, Simply Deliver, UC Group, Visma Connect en Yelllowstar. Zij geven ‘acte de presence’ en informeren bezoekers graag over hoe iSHARE bijdraagt aan het oplossen van concrete data-deel-problemen, het verbeteren van de efficiëntie, het besparen van kosten, en het realiseren van supply chain visibility in de logistiek.

Net als vorig jaar kunt u zich inschrijven voor verschillende informatiesessies in het iSHARE Works Theater op de iSHARE-stand. Bovendien organiseren we op dinsdag 5 november een borrel – gesponsord door Visma Connect en UC Group. Deze partijen zijn sinds 1 oktober 2019 verantwoordelijk voor respectievelijk de uitvoering van het beheer en de verdere adoptie van het afsprakenstelsel. Vanaf 16.00 uur bent u van harte welkom.

U vindt de iSHARE-stand in hal 1, E141. Bezoek de website van ICT & Logistiek voor meer informatie.