• 30 juli 2019

SAP en Hewlett Packard Enterprise sluiten partnership met iSHARE

SAP en Hewlett Packard Enterprise sluiten partnership met iSHARE

400 226 Topsector Logistiek

Softwarebedrijf SAP en technologiebedrijf Hewlett Packard Enterprise (HPE) zijn begin juli een samenwerking met het afsprakenstelsel iSHARE aangegaan. De twee toonaangevende organisaties werken al jarenlang samen, hebben beiden een grote footprint in de logistieke sector en zullen een belangrijke rol vervullen bij de verdere adoptie van het afsprakenstelsel. 

Sneller en accurater data delen
Omdat iSHARE de uniforme, eenvoudige en veilige toegang tot data regelt, is het afsprakenstelsel een welkome aanvulling voor het SAP Cloud-platform voor API-management. Bedrijven die via hun SAP-platform onderling data delen kunnen met behulp van iSHARE op een betrouwbare wijze over data beschikken. iSHARE verzorgt de identificatie, authenticatie en consent. Ook kun je data met bedrijven delen die wel iSHARE Deelnemer zijn, maar geen SAP-platform hebben. De voordelen hiervan zijn legio. Zo zijn bedrijven in staat om efficiënter te werken, beter te plannen, maar ook nieuwe verdienmodellen op basis van data te ontwikkelen.

Rojo Consultancy, SAP-partner en iSHARE Implementatiepartner, heeft inmiddels een iSHARE-accelerator voor het SAP-platform ontwikkeld. Dankzij deze iSHARE-accelerator maken bedrijven snel en eenvoudig hun eigen SAP-omgeving geschikt voor het werken met iSHARE en kunnen ze binnen hun ecosysteem beter innoveren. Hiermee voorkom je het drastisch aanpassen van bestaande systemen en connecties.

Ook voor blockchain
Ook HPE ziet mogelijkheden voor makkelijkere integratie met blockchainapplicaties. HPE is een bedrijf dat infrastructuurproducten en diensten voor de API-managementoplossingen en blockchainomgevingen van SAP levert. Ook partijen die volgens de iSHARE-afspraken kunnen op een vertrouwde manier met de blockchain werken.

Maak kennis tijdens ICT & Logistiek
Kennismaken met nieuwe partners van iSHARE? Bezoek iSHARE tijdens de vakbeurs ICT & Logistiek van 5 tot 7 november op de jaarbeurs in Utrecht.