• 29 mei 2019

 Simply Deliver eerste IT-bedrijf dat tot iSHARE-netwerk toetreedt

 Simply Deliver eerste IT-bedrijf dat tot iSHARE-netwerk toetreedt

 Simply Deliver eerste IT-bedrijf dat tot iSHARE-netwerk toetreedt 1024 492 Topsector Logistiek

Simply Deliver heeft als eerste in Nederland het toetredingsproces van het iSHARE-afsprakenstelsel succesvol afgerond. Met het toetreden van het IT-bedrijf tot het iSHARE-netwerk is opnieuw een concrete stap op weg naar drempelloos data delen in de logistiek gezet.

Softwarebedrijf Simply Deliver voldoet als eerste IT-bedrijf aan de eisen voor de toetreding tot het iSHARE-netwerk. Simply Deliver is hiermee een stap voor op andere partijen die de technische specificaties van het afsprakenstelsel hebben geïntegreerd of daarmee bezig zijn. Met de ondertekening van de ‘Toetredingsovereenkomst’ mag de startup als eerste het logo van ‘iSHARE Deelnemer’ voeren.

Zekerheid en controle
Dankzij iSHARE hebben partijen die data delen via het platform van Simply Deliver de zekerheid dat zij hun data veilig en betrouwbaar kunnen delen. Ook wanneer deze partijen geen commerciële relatie met elkaar hebben of voor de eerste keer data met elkaar delen.

Osman Akdemir, founder van Simply Deliver: ‘Een belangrijk onderdeel van ons succes is dat klanten snel en makkelijk gebruik kunnen maken van ons platform. Tegelijkertijd wilden we ook de controle over de data voor onze klanten goed geregeld hebben. Dankzij iSHARE hebben klanten die gebruik maken van onze cloudoplossing zekerheid over de identiteit van de partijen met wie zij data delen. Ik ben er echt trots op dat wij als eerste het certificeringsproces succesvol hebben afgerond. Onze volgende stap is om de iSHARE-specificaties bij de data-integratie met onze partners JORR-IT en Yellowstar toe te passen.’

Meerdere organisaties bezig met toetreden
iSHARE is een initiatief van de Topsector Logistiek. Het afsprakenstelsel werd ontwikkeld door en voor de logistieke sector en is sinds 2018 beschikbaar. Sindsdien werken verscheidene logistieke organisaties en IT-bedrijven aan de uitrol van de technische specificaties van iSHARE in hun software.

Ook ‘iSHARE Deelnemer’ worden? Bezoek de website.