• 6 mei 2019

Terugblik Topsector Logistiek congres 2019: ‘Implementatie van innovatie’

Terugblik Topsector Logistiek congres 2019: ‘Implementatie van innovatie’

Terugblik Topsector Logistiek congres 2019: ‘Implementatie van innovatie’ 1024 683 Topsector Logistiek

Het Topsector Logistiek congres 2019 is een feit. Wij kijken terug op een geslaagd congres. Ruim 900 logistiek professionals kwamen naar het Feyenoord stadion om zich te laten informeren over- en inspireren door de laatste innovaties in de logistiek. Minister Cora van Nieuwenhuizen van het ministerie van Infrastructuur en Waterstaat nam tijdens het plenaire deel het Resultatenboek en de Actieagenda van de Topsector in ontvangst en deelde de volgende woorden: ‘Doe mee aan de nieuwe systemen, experimenten met synchromodaal vervoer, pilots, testen en aan kennisopbouw. Alleen door samen te werken met lef maken we de slag naar een 21ste-eeuwse logistieke sector’. Doet u mee ;)?

Om nog even na te genieten en om u wellicht opnieuw te inspireren ontwikkelden wij het online magazine van het Topsector Logistiek congres 2019.

Wij wensen u veel leesplezier en hopen u volgend jaar weer te mogen ontvangen.

BEKIJK HET ONLINE MAGAZINE