• 25 april 2019

2,5 miljoen beschikbaar voor verbetering leer-werkomgeving in de logistiek

2,5 miljoen beschikbaar voor verbetering leer-werkomgeving in de logistiek

2,5 miljoen beschikbaar voor verbetering leer-werkomgeving in de logistiek 423 238 Topsector Logistiek

 

Mensen aan het werk in de logistieke sector. Beeld: Monty Rakusen/Alamy Stock PhotoNWO stelt 2,5 miljoen euro beschikbaar voor het Human Capital-programma Future of Work. Future of Work stimuleert projecten waar onderzocht wordt hoe de concrete leer-werkomgeving in de logistieke sector het beste kan worden ingericht. Daarnaast dragen de projecten bij aan de ontwikkeling en het aanpassingsvermogen van de (lerende) organisatie.

De logistieke sector is onderhevig aan continue verandering. Denk aan de robotisering in warehouses, truck platooning in de transportsector en intelligente planningssystemen. Maar wat is er bekend over mechanismen van individueel en samenwerkend leren? En hoe kan een effectieve leer-werkinrichting worden gecreëerd die leren en ontwikkelen van mensen en organisaties ondersteunt? Deze vragen worden door verbinding aan Learning Communities en de logistieke sector in Future of Work beantwoord. Onderzoek helpt hierbij om tot nieuwe oplossingen en innovaties te komen.

Aanvraag indienen
Het maximale budget dat u kunt aanvragen is 0,5 miljoen euro. Elke aanvraag moet ten minste 20% cofinanciering meebrengen. U kunt uw aanvraag uiterlijk 10 september 2019 naar NWO toesturen. Bekijk de call op de financieringspagina.

De call is onderdeel van het innovatiecontract met de Topsectoren Logistiek, Creatieve Industrie en de Sociale Infrastructuur Agenda van het SGW-domein van NWO.

Matchmakingsbijeenkomst 28 mei 2019
Meer weten? Bezoek het matchmaking evenement op dinsdagmiddag 28 mei 2019.