• 29 januari 2019

Onderzoek ontwikkeling licht elektrische vrachtvoertuigen

Onderzoek ontwikkeling licht elektrische vrachtvoertuigen

Onderzoek ontwikkeling licht elektrische vrachtvoertuigen 244 163 Topsector Logistiek

iShare Tech-celeratorLicht elektrische vrachtvoertuigen (LEVV’s). We zien ze steeds vaker in de stad. En dat is niet zo vreemd. Deze voertuigen met elektrische aandrijving of (trap)ondersteuning zijn een goede oplossing om de stadslogistiek schoner en veiliger te maken. Maar hoeveel bedrijven gebruiken deze voertuigen nu precies? En wat zijn de ervaringen met deze voertuigen? Om deze en andere vragen te beantwoorden hebben we uw hulp nodig.

Online enquête
In opdracht van Connekt werken Loendersloot Groep, de Hogeschool van Amsterdam en Fietsdiensten.nl aan het project LEVV-NL. Het doel van LEVV-NL is om via een online enquête onder gebruikers, producenten en verkopers van LEVV’s inzicht te krijgen in het gebruik van deze elektrische vrachtvoertuigen. Deze enquête is een vervolg op een soortgelijk onderzoek in 2016.

Resultaten
De resultaten van deze enquête worden geanonimiseerd en samengevoegd, zodat individuele bedrijven niet kunnen worden geïdentificeerd. Na afloop krijgen deelnemers het eindrapport toegestuurd. Een meerderheid aan respons zorgt voor een verhoogde betrouwbaarheid van de resultaten. ‘Wij hopen dan ook dat veel mensen de tijd willen nemen om de vragenlijst in te vullen’, aldus Cecile van der Linden van de Loendersloot groep.

Tot slot
Vul hier de vragenlijst in. Meer weten over de vragenlijst? Neem contact op met Cecile van der Linden (Loendersloot Groep): Cecile.vanderlinden@loenderslootgroep.nl.