• 27 september 2018

Topsector Logistiek en BigMile op het ITS World Congress in Kopenhagen

Topsector Logistiek en BigMile op het ITS World Congress in Kopenhagen

1000 750 Topsector Logistiek

Tijdens het ITS World Congress in Kopenhagen hebben we in het Dutch Pavilion niet alleen aandacht besteed aan Smart Mobility maar ook aan Smart Logistics. Zowel de Topsector Logistiek als BigMile waren regelmatig onderwerp van gesprek op de stand.

 

Veel bezoekers waren geïnteresseerd in BigMile: maximaliseren van winst en minimaliseren van footprint zijn dagelijkse uitdagingen voor organisaties in Transport, Logistiek en Supply Chains. Maar hoe doe je dat? BigMile is de eerste echte Supply Chain Intelligence-oplossing. BigMile biedt eenvoudig bruikbare inzichten in de footprint en gebieden voor efficiëntieverbeteringen voor alle vervoerswijzen; weg, spoor, lucht en water.

BigMile gebruikt transportgegevens en energiegebruiksgegevens (brandstof) die, in combinatie met onze eigen algoritmen, inzicht verschaffen in de algehele prestaties.

 

 

BigMile is van plan vier diensten aan te bieden:

  1. Footprint Analytics (FA): monitor en rapporteer uw voetafdruk
  2. Logistiekanalyse (LA): bewaak uw transportprestaties
  3. Supply Chain Intelligence (SCI): creëer intelligentie op tijd, voetafdruk en kosten van uw Supply Chains
  4. Supply Chain Intelligence Advanced (SCIA): pas uw SCI-versie aan (met hulp van consultants)

Beschikbaarheid:

  • Op dit moment hebben we een beperkt aantal slots geopend voor het lanceren van klanten die hulp willen bij het verder ontwikkelen van de services.
  • The Footprint Analytics en Logistics Analytics worden rond oktober commercieel vrijgegeven.
  • De Supply Chain Intelligence zal in Q1 2019 commercieel worden vrijgegeven

De volgende bedrijven hebben BigMile al gebruikt om hun footprint te verlagen: Unilever, Heineken, Bavaria/Swinkels, Refresco, Havenbedrijf Rotterdam, Mainfreight, PostNL, Nedcargo, BCTN, Boston Scientific, Cargill, Chep, Jumbo, Kuypers, Lekkerland, Moonen Packaging, Rensa, Rockwool, Tielbeke, Van der Wal, BSH, GVT, Essity, Arla, Aviko, Rockwool, Visbeen, Jumbo, Bolletje, Ewals, FarmTrans, Kuypers, Speksnijder, Vos Logistics, Vos Deventer, Renewi (van Gansewinkel), Moonen Packaging.

Heeft u interesse in BigMile? Neem dan contact op met Leon Simons via Leon.simons@bigmile.eu of Roderick Rodenburg via roderick.rodenburg@bigmile.eu.