• 2 augustus 2018

Drempelloos data delen met iSHARE

Drempelloos data delen met iSHARE

Drempelloos data delen met iSHARE 950 886 Topsector Logistiek

Foto Aad Veenman en Jan Bert SchutropsLogistieke organisaties die efficiënter willen werken én tegelijkertijd hun CO2-uitstoot willen verminderen, doen er goed aan om zich nu te verdiepen in een belangrijke innovatie van logistiek Nederland. Want met iSHARE is data delen nu veel eenvoudiger, sneller en goedkoper.

Nederland behoort al decennialang tot de top van de logistieke landen ter wereld. Dat heeft Nederland niet alleen te danken aan haar ligging, grote mainports, en uitstekende infrastructuur, maar ook aan haar innovatiekracht en mate van digitalisering. Wereldwijd loopt Nederland voorop als ‘t gaat om het delen van informatie in de logistieke keten. Er wordt op grote schaal data gedeeld in de sector. Sinds kort is daar een versneller aan toegevoegd. Lees het hele artikel hier.