• 9 mei 2018

Nieuwe animatie Customs & VAT procedure

Nieuwe animatie Customs & VAT procedure

Nieuwe animatie Customs & VAT procedure 420 300 Topsector Logistiek

Customs & VAT

Wanneer goederen van buiten de EU naar Nederland worden geïmporteerd, moeten deze bij de douane worden aangegeven. Vervolgens moet de BTW over deze goederen aan de douane betaald worden. Dit proces, Customs & VAT, is één van de unique selling points van Nederland.

Om de Customs & VAT procedure te verduidelijken heeft de Holland Logistics Library een nieuwe animatie gemaakt. In de animatie komen de volgende onderwerpen aan bod: VAT deferment, customs bonded warehousing en fiscal representation. Bekijk de animatie hier.

Bent u geïnteresseerd in meer achtergrondinformatie over Customs & VAT? De Holland Logistics library heeft diverse video’s, powerpoint slides en factsheets beschikbaar gesteld over dit onderwerp.