• 12 februari 2018

Meld u aan voor service logistiek gaming bijeenkomst op 8 maart

Meld u aan voor service logistiek gaming bijeenkomst op 8 maart

Meld u aan voor service logistiek gaming bijeenkomst op 8 maart 1014 355 Topsector Logistiek

Eind 2016 startten Gordian Logistics Experts en InThere in opdracht van de Topsector Logistiek beide met de ontwikkeling van een serious game op het gebied van service logistiek. Deze games moesten aan een breed publiek inzicht geven in de dynamiek van service logistiek en de verbetermogelijkheden binnen serviceketens. Nu zijn beide games voltooid en laten we u graag het resultaat en de uitgebreide mogelijkheden van beide games zien.

Hierbij nodigen we u graag uit voor de Service Logistics Gaming bijeenkomst op donderdag 8 maart van 15:00 tot 18:00 bij Gordian Logistic Experts in Maarssen.

Voorlopig programma

14:30-15:00 Inloop
15:00-15:15 Welkom en introductie door Topsector Logistiek
15:15-16:00 Impact van gaming in de praktijk door Igor Mayer, professor Applied Games, Innovation & Society, NHTV
16:00-17:30 Demonstratie Service Supply Chain Game en MicroGame Service Logistics door Gordian en InThere
17:30-18:00 Afsluiting met een hapje en een drankje

Meer informatie en aanmelden

De bijeenkomst vindt plaats bij Gordian Logistic Experts. Het adres is Kerkweg 10, 3603 CM in Maarssen. Het is ook mogelijk om de Service Supply Chain Game uitgebreider te proberen, geeft u dit dan aan in de aanmelding. Bij voldoende animo organiseren we een speelsessie voorafgaand aan het reguliere programma (12:30-14:30). Aanmelden voor deze bijeenkomst kan via Jasper de Graaf. Meer informatie over de game vindt u hier.