• 7 november 2017

28 – 30 november: iSHARE aanwezig op ICT & Logistiek

28 – 30 november: iSHARE aanwezig op ICT & Logistiek

28 – 30 november: iSHARE aanwezig op ICT & Logistiek 1024 689 Topsector Logistiek

Ook in 2017 is iSHARE aanwezig op ICT & Logistiek, hét jaarlijkse event waar u (ICT-)oplossingen vindt die nodig zijn om uw logistieke processen efficiënt in te richten en effectief uit te voeren. ICT & Logistiek vindt plaats van 28 tot en met 30 november in de Jaarbeurs, Utrecht.

De iSHARE stand kunt u vinden in hal 3, A011. Tijdens de beursdagen organiseert iSHARE in samenwerking met de partners doorlopende informatiesessies in het iSHARE Works Theater, dat zich ook op de stand bevindt.

Interesse om één of meerdere sessies bij te wonen? Schrijf u dan nu in. Dat kan via de site van ICT & Logistiek.