• 11 oktober 2017

Nationaal Export Event 1 november 2017: Voor iedereen die internationaal zaken doet

Nationaal Export Event 1 november 2017: Voor iedereen die internationaal zaken doet

Nationaal Export Event 1 november 2017: Voor iedereen die internationaal zaken doet 800 450 Topsector Logistiek

Op 1 november introduceert het Nationaal Export Event samen met de buitenlandnetwerken van de Ministeries van Buitenlandse Zaken, Economische Zaken en Infrastructuur & Milieu “Het Internationaal Ondernemen Festival” Dit festival is dè dag voor bedrijven die meer willen weten over internationaal zakendoen. Daarnaast staat het Nationaal Export Event dit jaar meer dan ooit in het teken van netwerken! U bent dit jaar van harte welkom in De Midden Nederland Hallen in Barneveld.

Wat kunt u verwachten op het Nationaal Export Event?

Deze dag draait om investeren in internationaal succes. Er is een boeiend dagprogramma met vooraanstaande sprekers, workshops en huiskamergesprekken over actuele thema’s. Ook wordt de Nationale Exportmanager Award 2017 uitgereikt. Daarnaast is het ook dit jaar weer mogelijk om adviesgesprekken aan te vragen met medewerkers van Nederlandse ambassades. Naast de handelsattachés, zijn ook de landbouwattachés- en raden, innovatie-attachés en raden, chief rep’s van NBSO’s, NFIA en infrastructuur- en milieu attachés aanwezig zijn. U heeft dus ruim toegang tot diverse kennis en ervaring! In de aanloop naar het Internationaal Ondernemen Festival worden diverse verhalen en blogs over onderwerpen en landen die 1 november de revue passeren gepubliceerd.

Dit evenement is inmiddels geweest. U kunt zich hier niet meer voor inschrijven.