• 2 februari 2017

Nu online: magazine over sociale innovatie

Nu online: magazine over sociale innovatie

150 150 Topsector Logistiek

Praktische do’s en don’ts, handige tools om direct te gebruiken, uitgebreide interviews met logistieke bedrijven en inspiratie uit andere sectoren en landen. Dat is het online magazine ‘De weg naar sociale innovatie’. Dit magazine is hét startpunt voor bedrijven die met sociale innovatie aan de slag willen gaan. Het biedt namelijk aanknopingspunten om de eerste stappen te zetten in het anders organiseren van werk om de organisatie zo succesvoller te maken. Hoe doen bedrijven als MCB, Koopmans en Midl Logistics dit? Het magazine vormt het eindproduct van het praktijkonderzoek dat is uitgevoerd in opdracht van de Topsector Logistiek. Het is hier gratis te lezen.