• 18 mei 2016

SCF Community lanceert 3e editie Global Student Challenge

SCF Community lanceert 3e editie Global Student Challenge

SCF Community lanceert 3e editie Global Student Challenge Topsector Logistiek

De Supply Chain Finance Community heeft voor de derde keer De Global Student Challenge20160518 global student challenge scf gelanceerd met als doel om de bekendheid en ontwikkeling van het vakgebied Supply Chain Finance te vergroten. Deze Challenge probeert de academische wereld en het bedrijfsleven met elkaar in contact te brengen. Studenten krijgen de kans om meer inzicht te krijgen in de ontwikkelingen op dit gebied, maar ook om hun carrière een boost te geven doordat ze kans maken op een stageplek bij grote vooruitstrevende multinationals.

In deze editie is het de uitdaging om de beste strategische en tactische beslissingen te nemen om de virtuele onderneming  ‘The Cool Connection‘ van de financiële ondergang te redden. The Cool Connection is een simulatie die speciaal ontworpen is om de deelnemers kennis te laten maken met alle aspecten van de fysieke en financiële supply chain. De beste studenten kunnen een reis naar Nederland en een totaal van € 20.000 aan geldprijzen winnen!

Meer informatie vindt u op www.globalstudentchallenge.org. Meer lezen over de Supply Chain Finance Community kan hier: www.scfcommunity.org