• 8 februari 2016

Informatiebijeenkomst NLIP aanbesteding Data delen: 24-2

Informatiebijeenkomst NLIP aanbesteding Data delen: 24-2

Informatiebijeenkomst NLIP aanbesteding Data delen: 24-2 Topsector Logistiek

Op 24 februari 2016 van 10:00 tot 12:00 uur wordt door Connekt een informatiebijeenkomst gehouden met betrekking tot de onlangs gepubliceerde NLIP aanbesteding ‘Data delen’.

Wilt u aanwezig zijn bij deze bijeenkomst? Meld u dan uiterlijk 19 februari 2016 aan via TSLogistiek@connekt.nl, onder vermelding van “Aanmelding informatiebijeenkomst Data delen”. Vermeld daarbij ook welk bedrijf u uitoefent en het aantal personen dat namens u aanwezig zal zijn tijdens de bijeenkomst.

Inschrijvers wordt met klem verzocht aanwezig te zijn bij de informatiebijeenkomst. Indien inschrijvers niet aanwezig zijn bij de informatiebijeenkomst, dan kan dit leiden tot een onvolledige of gebrekkige inschrijving, wegens het feit dat de informatie die op de bijeenkomst gedeeld wordt essentieel is voor de Inschrijving. De antwoorden op de mondeling gestelde vragen tijdens de informatiebijeenkomst worden schriftelijk bevestigd in de Nota van Inlichtingen.