• 1 juli 2015

Witboek Sociale innovatie in Logistiek

Witboek Sociale innovatie in Logistiek

Witboek Sociale innovatie in Logistiek Topsector Logistiek

Een werkgroep van de Human Capital Table Logistiek heeft zich over het onderwerp sociale innovatie gebogen en stelde een plan op om sociale innovatie in de logistiek te bevorderen. Dat vormde de aanleiding voor een rondetafelgesprek waaraan behalve leden van de werkgroep ook externe deskundigen deelnamen.

Op basis hiervan heeft ManpowerGroup in samenspraak met de Topsector Logistiek het witboek ‘Wie het weet mag het zeggen’ uitgebracht. In dit witboek vindt u een voorwoord van Aad Veenman, kunt u het verslag van een rondetafelgesprek lezen en kunt u zich laten inspireren door de ervaringen met sociale innovatie van andere bedrijven. U kunt het Witboek downloaden via deze link: Witboek Wie het weet mag het zeggen.